fredag den 17. december 2010

Tillykke Alec, Simon og Jeremy




Når man ligger hjemme med feber og snot i hele kraniet er det godt at der findes live webcast fra protouren. Der var igår finale i Billabong Pipe Masters. Jeremy Flores lavede ved Backdoor, (swellretningen var ugunstig for Banzai Pipeline) en sniger på The Man, 10 dobbelt worldchampion, Kelly Slater i semifinalen. I finalen blev mødet mellem Kieren Perrow og førnævnte Flores afgjort på stort set samme franske listepikfacon ved at Kieren Perrow med priority fejlvurderer 1. og 2. setwave og går for den første bølge (Et meget uheldigt træk), idet den første bølge trækker en del vand væk fra revet og derved glatter anden setbølge ud, så Jeremy Flores, ganske få minutter før gongongen lød, får en drømmebarrelride med en score på 9,37!!!!
Slutscoren blev 14,54 til Flores og 13,77 til Perrow. Den 22 årige Flores vandt altså sin første WCT titel nogensinde med kun 0,77 point i forspring til Perrow. Stort biggup og mad respect til Flores.
Nu vi er ved lykønskningerne, stort tillykke til Alec og Simon med fødselsdagene. Hope You'll have a good one tonight. Can't join you for the medister party because of my sick sickness.
MST Sickness

Øye

2 kommentarer:

Anders sagde ...

Han er så vild! det var virkeligt fedt det board han vandt, ikke ???

jacob sagde ...

jo helt sikkert. shapet af Mr Pipeline himself!!!