torsdag den 8. marts 2012

Baal og Brændehvin i Kjøbenhavns Klondike

Synes hverdagen Dem triviel og langsommelig? Går De og haaber på at vinde et dusin galocher i klasselotteriet eller er De blot løbet tør for Richs kaffeerstatning?
Fortvivl ej!!!
Oftest vil higen efter rigdom og materielle goder paa længere sigt resultere i en deroute bestaaende af melankoli og brændevhinsoverforbrug.
(Brændehvins og tobaksministeriet anbefaler aktuelt at man dagligt nøjes med en flaske brændhvin og 4 snese snustobaksdåser for en skilling)
De fleste mennesker vil i stedet have gavn af Guds friske luft og legemsøvelser.
Har De tillige en forkjærlighed for det man i dag kalder Gambling eller anden ludomani, vil De sikkert kunne få opfyldt dette behov ved anden eventyr-betonet adspredelse.
Jeg maa sige Dem, oplevelserne ligger derude og venter.
Sydøst for Kongens Kjøbenhavn på Amagers Fælled har man besluttet at lade naturen stå urørt og at der skal være mulighed for krybskytteri og frimodig udendørs korpulering.
Saaleders har man, i dette omraade, opført flere underlødige bjælkehytter(på angelsaksisk: Shelters), hvor man kan hvile legemet efter udførelse af ovennævnte aktiviteter. Der er mullighed for baaltænding og maadeholdent brændehvinsindtag skjønt man selv skal medbringe brænde og ethanol til begge aktiviteter. Forglemmes brænde, brændehvin eller sovehylster kan man faa afkølet legemet og man maa saaledes paany gøre legemesøvelser eller krybskytteri for at opnaa en tilfredsstillende kropstemperatur.

På billedet ses to sande eventyrer, der har vovet sig ud i vildmarken en smuk og stjerneklar martsnat. De hviler her legemerne, med maadeholdent brændehvinsindtag, efter en omgang frimodig udendørs korpulering og krybskytheri.


2 kommentarer:

Anders sagde ...

Det er frækt! glæder mig også til at se lidt fra Sri Lanka. Måske surf søndag?

jacob sagde ...

Ja skal nok smide noget på snart. Skal desværre arbejde søndag. Har I lyst til at komme til lidt fødseldagshygge lørdag formiddag?