torsdag den 4. november 2010

Små klip fra Indonesien 2007 (del 2)

Bådtur på Bali kan virkelig anbefales. 1200 kr pr. mand, mad 3 måltider og fri bar i 7 dage. Det er klat det bedste hvis man kan fylde en hel båd med venner, så slipper man nemlig for gode Australske "pro" surfere. Vi var der i den danske sommerferie, dette er klart det dyreste og mest "overrente"  tidspunkt. Håber derfor at der ikke er helt så mange surfere i midten af marts.
Her ses spottet Playgrounds ud fra den lille ø Nusa Lembongan på en ok stor dag. Vi blev sejlet fra båden hen til spottet, herfra er der kun en kort paddeltur hen til bølgen. Det er en god ide at være i rigtig god form inden man tager turen til Indo, det er lidt noget andet ind stor surf i Gilleleje. Blev selv meget overrasket (straffet) over bølgernes kraft.
  
 Jeg tager selv til Bali en måned, fra midten af marts og glæder mig helt vildt. Skriv endelig hvis at du har samme planer.
Uluwatu på en god dag. Lidt for stort til os men fedt at se på fra klipperne.Vi lejede små "motorcykler" på Lombok for 30 kr pr dag. Hvis man kan styre venstrekørslen er det sjovt selv at køre rundt på øen og finde bølger.
 
 
Som ses er læder billigt, alt kan lade sig gøre i Indonesien.

3 kommentarer:

jacob sagde ...

Playgrounds, var det på nusa lembongan?

Anders sagde ...

Yes! vi fik det både stort og småt

jacob sagde ...

fedt!!! Har kun surfet playgrounds rimelig småt. Hvad med shipwrecks?