mandag den 5. december 2011

Malk Toback møder Psykosurf og sød musik opstår!!




Forrige weekend bød på et herligt gensyn med Malk de Koijn i Tap 1. MSTs weekendkrigere var stærkt repræsenteret både fredag og lørdag.
Søndag var der stormvarsel, vandet var FJ.ONG for brætsejlads og MST var selvfølgelig på banen igen.
Vi havde heldigvis Mr California bag rattet på de svenskes landeveje i en bersærker-rus af lige dele koffein og fitness.
Dagen bød på skrå fralandsvind og til tider virkelig gode lange og rene bølger.
Steven fik nok alt i alt ligeså mange bølger som resten af de 15 surfere, der var i vandet den dag. Han padler som en mand og er snu som den vildeste snu ræv.

Nu passer det ikke helt, hvad der står på de tidligere indlæg om at vi ikke tog nogen billeder af surfen.

Herunder ser vi et billede af Asger på en af de fantastiske venstrebølger han fik den dag. Billedet er taget med Santiago De La Vegas specielle Canon Lego Limited Edition Camera. Du er nødt til at købe et par Lego Limited Edition 4D briller for at få det fulde 4D udbytte.


Herunder ser vi Asger senere på den samme bølge.


Nå men efter en rigtig fed session på den svenske østkyst vendte vi skodaen hjemad.
Jeg huskede at det ikke ligefrem duftede af mad, men af fjumsenumse på et fad. Men så længe at det ikke ligefrem stinker, tænder det sirenen i grenen, og den blinker!!
Øresundsbroen lukkede dog for bilkørsel pga. blæsevejret så 4 mst'er måtte tage toget hjem til København. Vi sendte Steven afsted mod Helsingborg for at tage færgen hjem. Da vi sad i toget hørte vi at også færgerne var lukket.

6 kommentarer:

Anders sagde ...

Yes baby. Elsker det lego cam!

Anders sagde ...

Men Asger er da ikke goofy?

jacob sagde ...

Det er det, der er så vildt med Asger. Han skiftede sgu lige rundt inden i tuben som en anden Jamie O'brien!!!

jacob sagde ...

inde i tuben!!!!

frederik sagde ...

et rent eventyr, vel skrevet og dertil super gode billeder . Har tilfældigt fået anskaffet mig et par 4Ds de helt nye, fra en fjern slægtning et sted i østen. han bor i en eske og arbejder i butik. jeg vil nu spare op til et lego kamera for at opleve magien selv. fede billeder og en beskrivelse af den sagnomspundne tur sidst i november, der kunne smages og lugtes ud gennem skærmen. jeg vil hermed indstille den til en Pølseitzer kogt og stegt MST pris, med rå og stegte løg. belagt i høj havskum og tang. håber alt vel ude i det tavelige arbejds liv hvor der ikke er meget til til hverdags surf

jacob sagde ...

Uhlala Frede. En Pølseitzer vil jeg indtage med velbehag, stivert og håret tilbag'.......
Vi anskaffer iøvrigt bil på fredag. Så er der sgu surferøse du!!