tirsdag den 26. oktober 2010

Surfing The OC efteråret 2010

De fleste danskere kender nok Orange County eller "the OC" fra ungdomsserien af samme navn.
Det man næsten kunne betegne som en forstad til Los Angeles har dog mere at byde på end hurtige biler, overklasseløg, rich kids og overdådige strandvillaer.......
I orange county ligger også Trestles og Huntington beach, hvor der iår blev afholdt 2 pro tour konkurrencer.


Vi havde lejet et hus i San Clemente i 5 dage som ligger ca ti minutters kørsel fra Trestles. San Clemente byder også på fremragende surf. Herunder ses billeder fra en session ved spottet T-street.

Vandet var superlækkert varmt de dage jeg surfede i Orange County og jeg kunne faktisk surfe i shorts. Efter jeg var inde at skifte fra våddragt til shorts løb kameraet dog tør for strøm så der ikke var flere billeder fra den dag, (ellers var det fotografen der løb tør for tålmodighed.....)
Lower Trestles er berygtet for at være et spot med meget localism. Lige da vi ankom til parkeringspladsen var der nogle gutter der råbte "beat it kooks!!!!". Denne oplevelse og det faktum at der nok ikke er plads til mange fejltrin med et 9 '1 fods longboard på et "shortboarders-only-spot", gjorde at jeg valgte at surfe Upper Trestles istedet. Uppers er en super sjov hurtig højrebølge og her var der god stemning hele vejen igennem. Jeg blev ofte spurgt af de andre surfere om de havde ligget i vejen for mig selvom de var flinke til hurtigt at køre ud af bølgen, hvis jeg havde retten til den.

Herunder ses et billede fra Barbwire som ligger lige nord for Uppers.
Desværre ingen billeder fra den perfekte session ved Upper Trestles...........ØV!!!




Vi tog på en endagstur til LA, hvor vi bl.a. så Venice beach med hvad der dertil hører af Hank Moody'er, homeboys, surfdudes og marihuana-apoteker (hvis man i Californien har et kort, hvorpå der står at man har brug for marihuana til medicinsk brug er det helt legalt at købe det i specielle apoteker). Alle kan eftersigende få en marihuana-tilladelse. Der er vist bare en måneds behandlingstid på ansøgningen. Det kan derfor være en god ide at planlægge en tur til Californien i god tid......



Tja indtil man får mulighed for at tage til Orange County igen kan man jo drømme sig derhen, hver tirsdag aften på Fox Channel.


1 kommentar:

Anders sagde ...

Fedt, det har da været den vildeste tur.