onsdag den 19. oktober 2011

Efterårsferie i Nordjylland 15.10 (2)



 

4 kommentarer:

BO sagde ...

Fuck det ser fedt ud!! Ærgerligt i er taget hjem – vi tager derop i morgen...

Anders sagde ...

Øv ja. Det kunne være hyggeligt at surfe lidt sammen!

Morfar sagde ...

Kære Medister Surf Team
Hvorfor er det, at i driver den her selvfede hjemmeside, hvor i svæljer Jer i den ene surf tur efter den anden og oploader billeder, som i tilsyneladende gerne vil have vi andre skal se (facebook), når i nu samtidigt holder kortene så tætte på kroppen????
Kom nu! hvor mange er vi i Dk? måske 100 steady surfere som dyrker det fuld on - 40 af dem bor i Klitmøller. Det er jo ikke ligefrem tal der vil over rende de 5 stabile gode spots vi har i DK.
Vælg nu en anden karma - del nu ud af Jeres viden og kendskab i forhold til vejret og surfspot´s langs den danske kyst. Som det fremgår tager I det jo meget alvorligt - og det synes jeg er fedt (bortset fra sidens navn).

Anders sagde ...

Hej Morfar.
Jeg mener ikke vi er selvfede! Hvad er det vi skal nævne for at gøre dig glad? vi nyder bare sporten og vil gerne dele vores oplevelser, med fotos ( til dem der har lyst).. Det er helt normal eller "God karma" ikke at skrive alle spotnavne og perfekte vindretninger ved alle billeder. Jeg har før modtaget vrede opringninger/mails fra Svenske såvel som fra Sjællandske surfere, der mener det er dårlig stil at offentliggøre netop deres "secret spot". Men dette er en classic diskusion man altid vil kunne debattere.
Du kunne måske også give dig til kende...
Ps. vi surfer med mange der er kommet i kontakt med os via facebook/bloggen